Het beeld van een accountant die de hele dag achter een bureau zit en dikke mappen met rekeningen en cijfers bestudeert, is niet meer van deze tijd! Abuna vindt dat persoonlijk financieel advies het verschil maakt. De basis van uw succes en dat van ons ligt in wederzijds vertrouwen. Vak- en branchekennis, financiële en wettelijke regels en het cijferwerk vormen weliswaar het uitgangspunt van een succesverhaal. Maar voor ons is een persoonlijke relatie een doorslaggevende factor in jullie financieel gezonde toekomst. Het ontwikkelen van een vertrouwensband staat centraal in alles wat wij doen. Als mentor ligt onze focus op het verhaal achter uw vragen. Financiële planning gaat tenslotte over u en heeft maar één streven: het realiseren van uw doelen. Haal dus meer uit uw geld en tijd, kies voor Abuna, uw mentor in financieel advies!

Ben Vandebergh


uw mentor in financieel advies


Bellona Consulting bv bvba
BTW: BE 0502.767.430
BIBF: 70417249


Vanuit zijn passie voor financieel management denkt Ben met zijn klanten mee op strategisch vlak en vaak out of the box. Hij wil alles optimaliseren met het oog op een interessanter financieel plaatje. Snel anticiperen en mentoring vormen voor hem de basis van een vertrouwensrelatie.quote

Wie vandaag geen visie heeft, heeft morgen geen toekomst!

quote

Geboortedatum

1 september 1981

Woonplaats

Heusden-Zolder

Favoriete boek

'Fabel van de bijen' van Bernard Mandeville

Hobby's

lezen, politiek, ondernemen, familie

Christophe Hermans


uw mentor in financieel advies


Accountancy Christophe Hermans bv bvba
BTW: BE 0474.028.112
IAB: 223566 4 N 09


Christophe houdt van een open stijl en dus ook van een duidelijke en constructieve vooruitgang.  Het uitleggen van financiële processen en complexe strategische en tactische stappen in begrijpbare mensentaal is een kunst die hij duidelijk onder de knie heeft. Integriteit, liefde voor vermogensopbouw en engagement staan hierbij centraal. 


quote

Vertrouwen is de basis voor elke financiële samenwerking!

quote

Geboortedatum

1 mei 1968

Woonplaats

Hasselt

Favoriete boek

'De ontdekking van de hemel' van Harry Mulisch

Hobby's

lezen, yoga, familie