slide

Start Abuna

Uw mentor in financieel advies


Het moet en zou anders kunnen … dat vinden wij. Een accountant die met zijn hoofd in de boeken blijft zitten, dat kan echt niet meer vandaag. Een persoonlijke benadering van elke klant, elk vraagstuk, elke situatie creëert een vertrouwensband. En die band vormt de garantie tot grotere successen. We sloegen de handen in elkaar en het resultaat: Abuna. Uw mentor in financieel advies. In al uw financiële stappen staan we langs u, met persoonlijk advies, om samen beslissingen te nemen.


Geplande events


Momenteel staan er geen events op de agenda.


Gepasseerde events


Abuna in zee met Rosette Vandermaesen

Dezelfde waarden, klantenbenadering en een streven naar een verdere professionalisering waren de drijfveren voor een samensmelting tussen Abuna en boekhoudkantoor Rosette Vandermaesen. Dit partnerschap biedt de klanten van Vandermaesen de continuïteit van de dienstverlening op lange termijn en biedt hen nog meer gespecialiseerde kennis.

event

Ontbijtsessie: Taxshift, wat betekent het concreet voor uw bedrijf


10 juni 2016 - 8u

Den Lavaar - Heusden-Zolder


Abuna, i.s.m. Unizo Heusden-Zolder, wil u graag informeren over de exacte impact van de taxshift op uw bedrijf. Gastspreker Lode Vereeck (econoom, professor aan de universiteit van Hasselt en senator voor Open VLD) zal deze controversiële maatregelen toelichten. Schrijf u snel in want de plaatsen zijn beperkt!