slide
consultancy

Consultancy


Abuna staat voor een persoonlijke benadering bij al uw vragen. We bieden op maat gemaakte oplossingen waarbij steeds de realisatie van uw doelen centraal staat. Als uw persoonlijke mentor nemen we alle stappen naar een gezonde financiële toekomst … samen.


accountancy

Accountancy


Abuna kijkt verder dan de cijfers. We hebben passie voor ons vak maar geloven dat met een persoonlijke touch en een op maat gesneden, praktisch advies meer succes geboekt kan worden.

belastingadvies

Belastingadvies


Fiscaliteit draait om regels en cijfers maar ook hier kijkt Abuna verder. Ons startpunt is de mens achter het fiscale vraagstuk. Of het nu gaat over een zakelijke of eerder een privékwestie, u kunt altijd rekenen op onze kennis, expertise maar vooral onze persoonlijke betrokkenheid. Abuna vertaalt de belastingwetgeving naar een persoonlijk advies.

successieplanning

Successieplanning


Het beheer van uw vermogen, houdt ook in dat Abuna nadenkt over de overdracht ervan. We brengen uw wensen en behoeften in kaart en werken op basis daarvan een advies op maat uit waarmee uw vermogen optimaal overgedragen kan worden. Zo blijven u en uw erfgenamen gespaard van fiscale verrassingen. Abuna zorgt voor een goede gemoedsrust.